Hej igen!

H E J S A N !

Just nu sitter jag och typ gör ingenting men skulle bara lägga in dom här snyggingarna från H&M och gina!




Designe?

Vad tycker ni om min nya design?
alla bilder i Headren är tagna av mig.
lägg in en komentar och säg vad ni tycker kom gärna med dålig kretik också så att jag kan ändra på det:)

KISS AND HUGS<3


visst är den här kläningen från nelly bara så söööt!<3


31/7-09

H E J S A N !

Idag så har jag varit ute med min hund och badat lite med henne. Det va verkligen jätte varmt i vattnet så jag kunde inte låte bli (hehe). Om nån timme så kommer min farmor & farfar på fika och det är alltid lika mysigt. Jag vaet att jag har sagt att jag ska lägga in en bild på min lugg men just nu så har jag ingen kamera och mobilen är inte så bra. Men vad ska ni göra idag då?


Kelly Clarkson ~ I Do Not Hook Up

ni måste bara lysna på låten:P

KISS AND HUGS<3

SKOR


Båda är från H&M.
HISS elr DISS??

Krysningen!

H E J S A N !

Här kommer dom försenade krysnings bilderna som jag har tagit från Olivia


Båten!

Efterrätten(Stavning?haha)

Jag och Olivia Sötis!

Jag uppe på däck precis när vi hade ätit klart:P

Olivia på däck precis när vi hade ätit klart:D

Våra drinkar:)

jag och Olivia med våra NYA drinkar dagen efter;)

BIRKA PARADISE<33

27/7-09

H E J S A N !

Förlåt att jag inte har skrivit så mycket men jag har inte hunnit:(
Nu den här veckan så kommer jag kanske inte hinna skriva sådär överdrivet mycke men jag ska försöka skriva lite då och då:) sen veckan där på så åker jag till Ystad så då blir det heller inte så mycket bloggande. Men hoppas att ni fortsätter läsa min blogg endå:)
Föresten så har jag klippt lugg men jag får lägga ut en bild på det någon annan gång för jag har inte tid just nu.

KISS AND HUGS

Hej...igen:)

H E J S A N !

Nú har jag varit ute på en lång promenad med Rozie så jag är helt slut men jag måste ladda igen för nu så ska jag ut och springa. Ikväll så ska jag iaf slappa och ta det lungt men man måste juh köra sommar träningen nu när fotbollen har uppehåll:)

nu ska jag ut och springa så hejdå<3

KISS AND HUGS<3 


22/7-09

H E J S A N !

idag så ska jag typ inte göra någonting specielt:)
Eller jo efter som det inte är något toppen väder så ska jag nog ta hand om mig lite T.E.X måla naglarna och lite sånt. Men vad ska ni göra idag då:)
Jag vill bara säga tack till alla er som komenterada och läste min blogg fast en jag var borta. Nästa vecka så kommer min morbror och hans familj på ett litet besök hos oss och det ska bli jätte kul för dom bor i Borås.
Jag har ingenting mer att skriva om just nu så jag kanske skriver lite senare.

KISS AND HUGS<3


Gratis5.se

H E J S A N !

Jag ville bara påminna er om att ni kan bli medlemmar på gratis5.se och få gratis presentkort genom att samla poäng som också kan vara helt gratis det beror på vad du väljer att göra. Så det enda som kostar igentligen är lite TID!

och om ni blir medlemmar via min länk så får ni 25 extra poäng när ni blir medlemmar + dom 50 poäng man får aotomatiskt när man startar.
Så om du klickar på bilden här nedan så får du dom här 25 extra poängen när du börjar!!!
Gratis5.se

Sommarlovet!!

H E J S A N !

Idag så kom jag på hur fort sommarlovet har gått. Det roliga som jag har kvar nu är:
1.min namnsdag är den sista juli
2.den 1 Augusti till den 8 Augusti så har jag och min familj hyrt en stuga vi stranden i Ystad
3.Jag fyller år den 6 Augusti
4.Rhodos!!!!!!!!!!!!!!
Visa stora bilderVisa stora bilderVisa stora bilderVisa stora bilder
R H O D O S

21/7-09

Hej!

Först måste jag börja med att säga att min Olivia blev FJORTIS igår så att alla vet. Sen vill jag bara säga förlåt för att jag inte har skrivit på jätte länge men jag har faktiskt inte varit, jag har varit hos min mormor i alingsås och har inte haft tillgång till data men aja nu ska jag skriva. hela veckan har jag typ bara slappat och tränat så det finns inte så mycket att skriva om. Men idag så ska jag typ bara ta det lungt men senare idag så ska jag ut och springa
. Men vad ska ni göra idag?


13/7-09

Hejsan!

om typ en timme så ska jag åka iväg till kryssningen och det ska bli SKIIT kul. Jag hinner tyvär inte lägga in någon bild på vad jag ska ha på mig som jag faktiskt hade lovat. Men om ni är på båten så får ni gärna komma fram och säga hej eller nått:P Men nu måste jag fortsätta packa.

PS jag vill ha massa komentarer när jag kommer tillbaka;)<33

11/7-09

Hejsan!

Idag så har jag varit med Olivia och hennes mamma i centrum och kollat lite sen när vi kom hem så tittade vi på vad vi skulle ha på oss på båten(bild kommer!) sen så har vi typ bara slappat lite och så:P
Men har typ inget mer att skriva om så Hejdå:)<3

10/7-09

Hej!!

idag så började det med att mamma väckte mig klockan 08:00 innan hon gick till jobbet och ville säga att jag skulle gå ut med Rozie klockan 09:00!!
Då gick det juh inte att somna om så jag gick upp och åt frukost, Fixade mig och sen gick jag ut med Rozie. Sen när jag kom hem så satt jag mig ner och tog det lungt och målade naglarna röda:)
Sen efter se så satt jag mig vid datan och blogga lite och ungefär dit har jag kommit nu. Om typ tio min så ska jag ut med hunden igen och sen klockan 13.00 eller 14:00 så ska jag och Olivia ner till alby och springa 6x800m intervaller och det är väldigt jobbiggt så jag tror att jag måste vila lite nu:)

Hejdå<3

Grati5.se!<3

Hej Hej!

Ville bara påminna er om att ni kan bli medlemar på Gratis5.se och få gratis presentkort på alla möjliga stellen genom att samla poäng och det är bus enkelt. Du kan t.e.x värva vänner, Eller besöka vissa hemsidor så får du poäng. Tänk vad enkelt det är du behöver bara gå samla lite poäng och VIPPS så har du ett presentkort i handen. Om du blir medlem via min länk så får du 25 extra poäng. Så bli medlem via min länk nu!!Gratis5.se

Gratis5.se

Gratis5.se

9/7-09

Hallu!!

Jag har precis varit ute med Rozie i det här j*vla skit vädret som vi har där jag bor. Just nu så ligger hon och sover för de är bara hon och jag hemma så då passar hon på att sova lite:P 
Idag så ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt för jag har en sån himla träningsvärk för jag va ute och sprang igår och sen efter det så körde jag fys. Men imorgon så ska jag träna igen(6x800m intervaller). Men nu måste jag gå och underhålla min lilla tjej.

Hejdå!♥

Bilder<3

                  
                 
                            

                                     

1.Borste
2.Hundgodis
3.Matskål
4.Halsband med hjärtan
5.mönster på hundkorg
6.hundkorg
7.Rozie<3

Hej...igen:P

Nu så sitter jag och gör typ ingenting. Men nu ser jag att det regnar och oskar så jag ska stänga av datorn:)

Hejdå!

jag ska lägga in bilder sen på allt vi har köpt till Rozie:)<3

Header!

Vad tycker ni om min nya header??
Foto: jag

7/7-09

HejHej!

Idag så ska jag först städa hemma för jag har fått order av mamma. Sen så ska jag och mammsen åka ner till centrum och köpa lite saker till våran prinsessa. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men jag ska väll kanske träna eller nått.


Rozie!

En bild på min lilla sötnos;P<333

kväll;P

HejHej!

Idag så har jag varit med min lilla Amanda gumman och vi har typ inte gjort någonting. Hon höll mig sällskap för jag va hundvakt idag åt min farmor och farfars hund Tove. Sen måste jag ju bara berätta att vi i våran familj har köpt hund. Världens sötaste lilla springel spaniel som heter Rozie vi köpte henne för typ en halv timme sen och hon är helt underbar, de va verkligen "kärlek vid första ögonkastet". men ajg är super trött så jag ska typ gå och lägga mig:)
Hejdå<3
Bild kommer!

Gratis5.se

Hej hej allihopa bli medlemmar på Gratis5.se och få gratis presentkort på alla möjliga olika afärer och det är helt GRATIS
så bli medlem via den här länken nu!
Gratis5.se

5/7-09

HejHej!

Idag så började det med att jag åt frukost med Emma, Simone och Olivia. Sen så va Olivia tvungen att typ gå hem för hon skulle på någon marknad. Sen så ska jag, Emma och Simone ner till vallen och spela fotboll. Men jag får skriva mer sen.

Hejdå!♥

4/7-09

HejHej!

Idag så ble det inge bad utan jag,Olivia.lindberg,simone och emma åklte till Nacka forum och jag köpte ett par örhängen och ett halsband från glitter till en klänibng som jag ska ha på kryssningen. Sen så köpte jag en tröja från H&M och en från ginat. Sen så åkte vi hem till Olivia och spela kort det va jätte kul:) och nu sitter jag bara och blogger med Simone och Olivia.
Hejdå!<3

God kväll!

Hej!

NU sitter jag med Olivia och typ bara sitter vid datan och bloggar och så. Idag så skulle vi igentligen åka till nacka forum men det blev inte så utan vi åkte och badade istället. Sen åkte vi hem till Emma och körde brassering(stavning?) eller greken som jag och Paou säger:D
Men hur har eran dag varit då?
Imorgon så ska typ jag och Olivia åka till swecherbadt(stavning där med?) och det ska bli kul för det är så skönt där:P
så jag kanske inte bloggar så mycket imorgon.
Hejdå<3

3/7-09

HejHej! Idag så ska kanske jag åka till nacka med Emma, Simone och Olivia. Men just nu så kommer jag inte skriva något långt inlägg för det oskar och blixtrar. Men hoppas ni får en bra dag. // Elin<3

God kväll;)

Hej!

Nu ska jag vara med Emma, Simone, Josse och Olivia och vi ska kanske sova hos nån. men nu måste jag dra
hejdå!<33
//Elin

2/7-09

HEELUUUU!

Hejsan bloggen!
Förlåt för att jag glömde skriva igår men jag fär väll göra det nu då.
Först så åkte jag med Emma, Simone och Olivia till stan och shoppa lite men jag hade inga pengar med mig så jag fick kolla istället, men jag hittade en jätte söt Kläning/tunika på gina som jag kanske ska köpa på fredag för vi kanske ska till stan då också det beror lite på vädret. Men sen runt 17:00 nån gång så åkte jag, Olivia och Simone hem för Emma gick till sin mammas jobb efter våran lilla runda:P
Sen när vi kom hem så åkte jag, Simone och Olivia och tog ettt dopp. Sen drog vi ner till vallen och kollade på när Damerna spelade dom vann över västerås med 2-0. Dom ligger 1 i norrettan just nu så om dom fortsätter så här så kanske dom går upp i ALSVENSKAN! jag hoppas det för dom va verkligen grymma igår dom hade sjukt bra passnings spel på ett tillslag. Men nun hade jag tänkt att börja göra iårdnig mig lite:P

Hejdå!
jace2.jpg image by gema227

va bara tvungen att lägga in en bild på Alex Pettyfer<3
//Elin<3

1/7-09

Hej allihopa!

Idag så har jag sovit hos Olivia fast jag va tvungen att gå hem klockan 5 imorse för jag hade as ont i bröstkorgen och bek i ryggen så jag kunde inte sova typ:(
Men aja igentligen så skulle jag vara med Amanda, Olivia, Emma och Simone idag men så blev det inte tyvär.

Hejdå!!

RSS 2.0