29/4-09

Heeeej alla bloggläsare!

Idag så har jag varit i skolan (självklart). Vi fick sitta ute och läsa det var jätte skönt för det var så fint väder sen så hade vi oförberätt prov i NO det gick nog rätt bra tror jag fast det var inte så svårt men aja prov som prov det vet man alldrig om man har alla rätt på. sen så hade vi långdestans löpning på idrotten vi sprang typ 5,2 kilometer eller nogot det var jobbigt iallafall det kommer jag ihåg:)Men vad har ni gjort idag då och vad ska ni göra? Ikväll så ska jag på träning(Akademi) det ska bli kul och sen är det bra med akademin för den är inte lika sen som den vanliga träningen.Men nu måste jag äta  till träningen så hejdå ♥

DAGENS LÅTAR:

Beyonce - Listen



whitney houston- i will always love you



i wanna dance with somebody whitney Houston




28/4-09

DAGENS LÅTAR:

Demi Lovato- Get Back




Demi Lovato- Don't forget


27/4-09

Tjaooo!

Idag så började jag 07:30 för att vi skulle spela skol dm. Vi förlorade tyvär men skiit samma vi hade roligt iaf sen när vi kom tillbaka till skolan var klockan typ 12:00 dså hade alla idrott så vi fick rast. Sen har jag inte gjort någonting mer ska bara plugga lite inför religons provet innan träningen.

Hejdå

DAGENS PLAGG:



149:- på Shirtstore.se



169:- på shirtstore



Solglasögon Metall

59,50 kr från Lindex


Dagens!

DAGENS LÅT:

Mary J. Blige ft. U2 - One




DAGENS PLAGG:

är inte färgern bara så cool?<3

25/4-09

Hejsan!

Idag ska jag Spela våran första sanktan match i år. Sen ska jag bara hem och ta det lungt tror jag, Vad ska ni göra idag?
Men just nu så sitter jag bara och laddar. Hinner inte skriva mer nu men hejdå♥

DAGENS PLAGG:


H&M  149:-



129:- för överdelen och 98:- för underdelen


22/4-09

Hejsan allihopa!

Idag så har jag varit i skolan och jobbat med våran hemsida den börjar faktiakt bli riktigt bra nu så det är jätte kul.
Sen så gick jag med Amanda till Centrum och tog bussen där ifrån och när jag kom hem kom jag på att jag har träning ikväll klockan sju. Men just nu så sitter jag och tittar på lite kläder från Nellly.com och hade tänkt fortsätta med det så hejdå!

Dagens plagg:

Skinna Tunic SEK 299, Vila - NELLY.COMRosalinde Tunik SEK 449, Cream - NELLY.COMSmocked Tube Dress SEK 1199, Juicy Couture - NELLY.COMAnita Tunic SEK 379, Kaffe - NELLY.COMAurora Dress SEK 749, Cream - NELLY.COMCharming Dress SEK 479, Rare Fashion - NELLY.COM

Alla är från Nelly
vilken tycker ni är snyggast?<3

20/4-09

Heeeej!

Idag så har jag varit i skolan och vi började 09:30 det va skönt med sov morgon på en måndag. Sen så ska jag på Dam A-lags match det ska bli jätte kul för det är premier. Jag kanske inte kommer vara så bra på updatering nu till sommarn för jag har så mycket att göra:9

Hejdå<3

DAGENS PLAGG:



17/4-09

HejHej!

Idag så har jag varit i skolan och inte gjort något anorlunda. Sen ska jag snart på träning med mitt underbara och sköna lag som aldrig ger upp och alltid har en perfect instellning. Imorgon så ska jag spela match med min ålders kull och det ska bli kul för det var över 2 år sen jag gjorde det senast. Eller jo det var faktiskt lite specielt idag för vi fick börja nästan 1,5 timme senare så det var jätte skönt. Föresten vad tycker ni om min nya sommar bakrund?

DAGENS LÅT

 


måste härma min lilla Amanda och lägga in Erik Hassle - Hurtful

DAGENS PLAGG



16/4-09

Tjoo!♥

Jag började min dag med att gå upp,äta frukost och fixa mig. Sen när jag går till bussen så står jag där och väntar med Nattis sen när den kom så gick jag och Nattis fram för att gå på när den ska stanna då så åker den bara vidare. Asso han såg ju att vi stod och vänta så det kan han verkligen inte skylla på. Ja till slut så kom jag till skolan dåra och då började vi med att ha SO och sen Engelska. På idrotten så spela vi volly boll det är super kul för ingen i våran klass går på det så då är alla lika dåliga (haha). Fast jag, Amanda och Cynthia var bäst vi ägde ut alla. Sen hade vi No och det gick bra för vi fick sluta 10 min tidigare. Jag har inte gjort nogåt mer roligt idag så
  BYE BYE!

 DAGENS LÅT:

 

                                              
                                      kings of leon - use somebody

                                                      DAGENS PLAGG:

allt är från H&M<3

15/4-09

Hejsan svejsan!

Idag så har jag varit i skolan såklart och inte gjort något specielt. Sen så ska jag på träning ikväll men först så ska jag och Olivia ut och trixa lite boll:P Har ingenting mer att skriva om så hejdå!

Kram Elin<3

14/4-09

HEJ!

Idag så har jag varit i skolan det var super kul att träffa alla för jag har längtat efter dom så mycket. Sen var jag i Centrum med Amanda, Steffi och Kim, eller vi satt och vänta på att Amanda skulle äta upp sin suchi. Föresten så åt jag precis suchi det är grymt gott! Sen så ska jag läsa lite läxor och bara ta det lungt men ha en fortsatt trevlig kväll.

Hejdå!

DAGENS:



12/4-09

Hej!♥

Idag har min kusin Clara varit här, hon är så himla söt. Sen så har jag kastat boll till Cindy (världens sötaste labrador). Hon ligger och sover här brevid mig nu faktiskt, asso hon måste ha universums vackraste ögon dom är liksom mörk bruna och klot runda aa helt änkelt super fina. Imorgon så bär det av hemmot det är ganska skönt att åka hem nu  jag längtar  efter fotbollen och alla vänner men jag får vänte tills imorgon. Juste sen glömde jag att säga att min morfar var här och det va kul:)

Hejdå!
 


11/4-09

Hej!

Nu sitter jag i köket hemma hos mormor efter en lång dag. Idag har jag klyvt ved hela dagen eller jag har åkt lite fyr hjuling också (haha). Sen så ska jag titta på Tv och dricka påsk must och äta påsk äggs godis, det är mummsigt de. Idag kan jag tyvär inte lägga ut dagens plagg för jag har inte hittat något specielt men aja ni klarar vell er, eller?

 Hejdå♥

va bara tvungen att lägga in den här mysiga sommar bilden tagen av mig själv faktiskt ;)




Dagens Låt

Rihanna- Disturbia


9/4-09

Hej!

idag åker jag och min familj till Alingsås det ska bli jätte kul. Sen imorgon så åker vi till min mormor och stannar där tills på måndag.

Ha ett fortsatt trevligt påsklov<3

Dagens outfit♥

Svarta strumpbyxor från H&M

Vitt linne från Gina Tricot

Blå&vit tubkjol från Gina Tricot

Svart kofta från Vet Inte:D

Dagens frisyr♥

Bulle<3

Dagens smycken♥

Silvriga blomm örhängen från Ur&Pen

Vitt pärl halsband från Vet Inte


8/4-09

Hejsan!

Idag har jag varit i sickla med Olivia och köpt lite kläder jag köpte en tubkjol på Gina tricot. Sen gick vi hem till henne och spela lite fotboll (hehe). Tyvär har jag ingenting mer att skriva om så hejdå!



Fast jag köpte en mörkblå/vit randig♥

Film kväll!

Hejhej!

Idag har jag varit i centrum och handlat örhängen. Sen så ska olivia sova hos mig ikväll och vi ska titta på Australia, det ska bli kul fast den är 3 timmar lång så det gäller att hålla sig vaken men nu kan jag inte skriva längre Hejdå♥




Dagens Låt!

NE-YO feat. Rihanna - hate that i love you

 
Den är rätt gammal men det är ju inte det som är huvudsaken för det är att den är BRA♥

4/4-09

Mitt inköp:D


Fast jag köpte svarta



och så köpte jag den här jackan från H&M

Hejdå♥

Tyra Banks


3/4-09

Tjaooo!

Idag så ska jag inte göra någonting bara slappa och bli helt frisk:) För min feber är faktiskt borta som tur är. På söndag så ska jag och mamma kanske åka och köpa en vår jacka och skor det beror på om jag är frisk. Men nu måste jag plugga lite.

Hejdå♥




2/4-09

Hejsan!

Idag är jag fortfarande hemma och har alla möjliga olika virus:( Fast jag mår lite bättre idag så jag passar på att pugga  för jag har prov på religon efter påsklovet (jobbigt). Fast idag så kommer en i min klass och lämmnar lilte fler böcker så att jag verkligen inte liggre efter när jag kommer tillbaka. Jag läser världens bästa bok just nu "14 år till salu" heter den. Den är jätte hemsk men den är bra för den är ju sann så då blir den bara ännu bättre:)

Hejdå♥

DAGENS:


H&M 198:-


H&M 98:-

1/4-09

HEJ!

Idag så är jag lite nere pga att jag inte ska följa med till Köping för jag har feber:( Men jag hoppas att dom får det jätte roligt iaf men hade gärna varit med. Men jag får vara hemma och komma på något roligt när jag blir frisk. Sen är det ju påsklov och då ska jag till Alingsås och hälsa på min mormor och en kompis:) Sen kanske jag ska vara me några kompisar fast dom bor här, Vad ska ni göra på lovet? . Måste bara fråga en sak visst är Mando Diao bra!!!!?

Hejdå!

DAGENS


399:-



399:-


 
visst är dom söta!?

Låtar!

Britney Spears- If U seek Amy



Mando Diao- Dance With Somebody



Taylor Swift- Love Story
Det här sista vidioklippet är så gulligt!


RSS 2.0