26/5-09

Heeeeelloooooo:)

idag så har jag varit i skolan för första gången på mer en 1 vecka, så det var jätte kul att träffa alla. Sen så åkte jag hem och la mig på baksidan och sola men sen när det blev skugga så satt jag ute och måla mina naglar. När mamma kommer hem så ser jag att hon håller i en H&M påse.Så nu har jag äntligen fått mina gladiatorsandaler från H&M:)


25/5-09

Hej Hej Bloggen!

Idag så har jag studiedag så jag tänkte bara sitta ute i solen idag för här har vi 20° varmt i skuggan så det är super skönt.Sen så har mamma köpt en bikini åt mig idag på gina tricot.



Vad tycker ni?

24/5-09

Tjooo!

Nu är det 1 timme och 35min till sammling och set ska bli så kul att få spela igen. Vad ska ni göra idag då?
Efter matchen så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Men jag har inget mer att skriva om just nu så vi hörs sen, Hejdå!

Dagens Favoriter!


23/5-09

Hej Alla Bloggläsare!

Förlåt tusen gånger för att jag inte har skrivit på så länge men det har varit mycket och jag har varit sjuk hela veckan. Men imorgon så blir det match mot Huddinge så det ska bli skojjsigt. Eftersom jag inte har skrivit på några dagar så har jag intre sagt att jag och min sötnos Olivia åker på kryssning den 13 Juli, jag vet att det är långt kvar men det ska bli så kul så jag kunde inte hålla mig ifrån att skriva lite om det.

Hejdå<3


Birka Paradise

grymt bra röst!


17/5-09

Hejsan!

Idag så har jag spelat match mot aspudden, vi vann med 3-2 och lyckades faktiskt spela riktigt bra fotboll. Sen så åkte jag hem och duschade snabbt och sen åkte jag till vallen och titta på div 2 tjejerna när dom spela fast dom förlora tyvär med 3-1. Efter det så åkte jag och pappa och handla och när vi stor i kön så får jag syn på Twilight och ropa direkt på pappa så vi köpte den. Ikväll så ska jag såklart titta på Twilight och slappa.

Dagens Låt:


Marie Fredriksson - Sparvöga




Dagens plagg:


Dom här socker söta kläningarna kommer från Topshop.

Lite kläder:P


1.198:-
2.498:-
Det här ovanför är från Matthew Williamsons kolliktion för H&M

Lindex Shop Online - BlusLindex Shop Online - Linne
1.149:-
2.249:-
Det här ovanför är från Lindex

Det här är från Gina Tricot
Totem Frill Top SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COMLaka Dress SEK 249, Ichi - NELLY.COM
Och dom sista är från Nelly

14/5-09

Holla!

Idag så har jag gjort det vanliga (varit i skolan). Sen när jag kom hem så satt jag mig ner och plugga inför andra delen av historia provet. Nu sitter jag bara vid datan och kollar på Matthew Williamson nya kollektion för H&M. Sen kommer min farmor hem till mig och det ska bli kul:)

Ha en bra dag
Hejdå!


jag bara älskar de här bikinin:P


13/5-09

Hejsan:)

Idag så har jag varit i skoan och inte gjort något specielt. Sen när jag  kom hem så satt jag mig bara och chilla framför tv.Ikväll är det akademi så det gäller ju att börja ladda (heh).

Dagens:



och den här snyggingen från gina tricot:D

12/5-09

HEEEEJ!

Min dag började med att jag vaknade klockan 07:00 och min buss går 07:29 men jag fick skynda mig så jag hann. Sen när jag kom till skolan så hade jag lite lektioner men en kom jag på att jag inte hade ätit någon frukost så då gick jag upp till ICA och köpte ny bakat bröd så det varfjätte gott. Efter skolan så gick jag och Amanda till Ben&Jerry's och åt glass(muuumms), ja det var typ min dag hitils men vi hörs sen Hejdå♥

DAGENS VILL HA;)




Måndag morgon!

HEJ!

Hej allihopa just nu sitter jag bara här vid datan och gör typ ingenting men jag måste snart gå för min buss går om typ 20 min och jag har inte packat min väska med idrotts kläder en så jag måste skynda mig lite:)


Dagens fråga:

Ska man ha mörk eller ljus bikini?


Eller ?

9/5-09

Hej!

Idag så har jag spelat match mot Hammarby och vi vann med 2-0. Det blåste ganska mycket så bollen flög åt alla möjliga håll men vi vann iallafall. Sen när jag kom hem så duscha jag och så, sen kom Olivia så hon är här nu. Ikväll så ska jag och min familj hem till några kompisar och äta. Men nu ska vi fixa en ny, snygg och sommrig design till Olivia så hejdå♥

Jag bara älskar den här bilden, Vad tycker ni?<3



 


7/5-09

TJOO!

Hej allihopa vad har ni gjort idag?
Jag har iaf varit i skolan och inte gjort något specielt:) eller jo föresten, på idrotten så hade vi fotboll och det är inte varje dag vi har det på idrotten. Sen så har ja bara varit hemma och slappat när jag kom hem för jag sluta 13:00 idag så jag har redan varit hemma en stund. Men hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi snart, Hejdå!♥

 

Dagens Låtar:

Sichelle - Fuck Deg



Avril Lavigne - Knocking on Heaven's Door


6/5-09

Haalåå!!

Idag så har vi haft opration dagsverke i skolan och det går ut på att man ska göra något för at få in pengar till olika saker i år var det barnen i afghanistan, vi skulle hjälpa dom med utbildning och sånt. Jag och Amanda gick runt och sålde bullar och vi fick ihop 560,50 kr på det så vi var jätte nöjda med våran insatts ;) men nu måste jag är för att jag ska på träning.♥

Den 16 augusti åker jag till Rhodos var bara tvungen att lägga in lite bilder på hotelet och stranden. Jag vet att det är låångt kvar men lite fina bilder har väll ingen dött av:)
Visa stora bilder

Visa stora bilder

Visa stora bilder

Visa stora bilder

5/5-09

Halloooo!;)

Min dag började med att jag blev klar väldigt fort på morgonen så jag kunde ta det lungt. Sen så gick jag till bussen och fick en sån grym taiming så jag kom precis när bussen kom. Sen så hade jag bara massa tråkiga lektioner i skolan så det var som det ska vara i skolan med andra ord. Efter skolan så gick jag med några kompisar till ben&jerry's  och köpte glass(mumms) fast nu har jag typ precis ätit upp min glass för den var fortfarande hård när jag kom hem så jag var tvungen att låta den stå och tina upp innan jag åt den. Men hur har eran dag varit då?

en bild på mig när jag äter glass:P<3




DAGENS LÅT:

Maia Hirasawa - The worrying kind


God morgon!

Hej allihopa!

Idag så ska jagb till skolan och sen ska jag till Ben&jerry's tror jag men vad ska ni göra idag? måste dra nu min buss går snart.♥

3/4-09

Tjenare!;)

Idag så har jag varit i farsta med min farmor och mamma vi hade jätte roligt och köpte lite kläder och sånt. När jag kom hem så hjälpte jag pappa med att måla planket på framsidan det var också skojsigt (haha). Men nu så håller jag bara på att vänte på att mitt nagellack ska torka.

Dagens Låtar:



två låtar från filmen dreamgirls.

RSS 2.0