Dagens


               linne från H&M 98:- Jätte bra pris<3



           kläning från H&M 398:- dyrt men fin va den 

31/3-09

Hejsan!

Sjuklingen är  hemma idag igen. Börjar känna mig bättre men jag vill ju bli frisk till Köping så jag tar det lungt och är hemma. Emelie är också hemma och är sjuk så vi får kämpa båda två för att bli friska, det är skönt att inte vara ensam om det. Men just nu sitter jag bara och saknar Amanda , Olivia och Emelie men jag får ju träffa dom på torsdag iaf när vi ska till köping!!. Asso jag kan verkligen inte sluta längta det ska bli super kul. Det kanske blev lite mycket länkar i det här inlägget men aja det får vara så nu:)

hejdå♥

                                             Beyonce- Halo


sjukt bra låt!

One tree hill!

tittade på one tree hill idag shiiit vad jag grina det var ju sorgligt hela tiden:D
ville bara säga det! eller föresten vad tycker ni om min nya header?

hejdå♥

30/3-09

Hejsan!

Idag kan jag inte gå till skolan för att jag är sjuk:(. Men jag får se till att bli frisk fort för att om fyra dagar åker jag med laget till Köping på träningsläger och det ska bli jätte kul. Just nu sitter jag och tittar på TV (Ugly Betty) haha hon är så sjukt rolig!. Senare idag så skulle jag egentligen ha haft träning men det går ju såklart inte. Vad ska ni göra idag?

Hejdå<33

visst är den här klänigen söt. Den kostar 249 kr♥


Bilder

                                         
jag och olivia gjorde lite fruktsallad med ananas,kiwi och päron det var jätte gott!
 
 
                                                                                               

29/3-09

hejsan!

idag så har jag först varit och stor handlat med farmor och mamma:P. Sen så har jag varit i Centrum med Olivia och min mamma och handlat ett par super sköna mjukis byxor. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag  kommer säkert på något. Imorgon så ska jag vara med Emelie det ska bli kul.





jag var bara tvungen att lägga in Laila och Magnus showdanser<3

Bikini!

visst är dom här bikinisarna från http://bubbleroom.com/  snygga?




 

27/3-09

Hejsan Hejan!

idag så har jag inte gjort något specielt kul bara varit i skolan. Sen så har jag bakat lite choklad bollar, dom blev super goda (haha). Det är ju let´s dance final ikväll också "Skönheten vs Odjuret" jag hejar på Laila Bagge men Magnus är också jätte bra så egentligen spelar det ingen roll vem som vinner men vem tycker ni är bäst?. Imorgon så har jag lag fotografering och efter det så ska jag klippa mig,hur tycker ni att jag ska klippa mig?

hejdå och ha det så bra<3

dagens favoriter<3

Snabbis!

Hej!
nu har jag kommit hem från mötet och det gick jätte bra inga nyheter det var bara en kille som prata lite om att inte ta droger och sånt:)

hejdå<33

Brun,Rosa...?

vilken är finast?<3


26/3-09

Tjooo!

idag så har min dag varit perfect för det första så fick vi göra det jag älskar nästan mäst av allt, spela fotboll på idrotten.
Sen så slutade vi 13:00, kan det bli bättre?hur har er dag varit?. 18:00 ska jag på något "möte" med laget det ska bli kul och höra vad som händer mm. Det som inte var så perfect idag var att jag var så sjukt trött eftersom min träning var från 21:15-22:00 igår det var riktigt jobbigt.

Hejdå<33


25/3-09


hejsan!

idag så har jag varit i skolan  och inte gjort så mycket kul. Nu är jag med Emma och Olivia  och vi sitter vid datan och lite sånt hehe. Måste bara berätta vad jag ska göra på onsdag nästa vecka. Först är vi några grupper som ska klä ut sig till något och sen ska man tävla i rinkbandy och typ basket eller nått och då ska min grupp vara BEBISAR!!.

och då ska jag ha på mig dom här otroligt snygga strumpbyxorna om jag får på mig dom(haha)




kläder




Lindex Shop Online - Trenchcoat

24/3-09

Hejsan!

idag har jag inte gjort så mycket bara varit i skolan. Sen när jag kom hem fixa jag lite på bloggen, föresten vad tycker ni om min nya header?. Nu är jag med Olivia och vi gör inget specielt men jag måste sticka nu.

Hejdå!

 
va bara tvungen att lägga in en bild från kungsberget i början av februari<3


22/3-09

Hej!

Idag så ska jag spela en till match det ska bli jätte kul fast det är inte fören senare. Men jag skriver hur det gick när jag kommer hem:)

hejdå!

21/3-09

Hello!

idag så har jag spelat match det blev 1-1 fast vi mötte några som var både 1 och 2år äldre så det var tufft men vi kämpa på riktit bra. Sen när jag kom hem från matchen så skyndade jag mig att duscha och sånt för sen gick jag och mammsen och handlade lite. Sen har jag inte gjort något mer kul fast det blir jätte god mat ikväll och det gör ju inte dagen sämre direkt (haha).

sen är det Robinson ikväll (Don't miss it)
hejdå!

Made in Sweden




                                                               Jenet Leon


                                                       
                                                                Kim Fransson                                         

17/3-09

Hejsan!

idag har jag varit i skolan dåra och vi har inte gjort något specielt. Jag har inte haft någon träning idag, det är ganska skönt att få vila ibland också. Men nu ska jag göra lite läxor och sen ska jag titta på Bones 20:00!

Hejdåså hörs vi snart♥

16/3-09

Tjoooo!

idag har jag varit i skolan såklart . Vi hade basket på idrotten det är verkligen jätte kul men problemet är att jag är så dålig. Sen så har jag haft lite matte,svenska mm.
Jag har faktiskt inte hunnit me något annat idag men ikväll så har jag träning så det ska bli kul som vanligt.

♥Hejdå♥


14/3-09

Hejsan svejsan

Som ni vet så var jag och bowlade igår det var jätte roligt. Jag sa innan att jag var bäst, det var kanske inte riktigt sant jag förlorade totalt.Sen när jag kom hem så titttade jag på melodifestivalen såklart. Jag hejade på Måns, Agnes, Sarah down finer, E.M.D och så tyckte jag att Alcazars låt var ganska bra.Den låten som vann tyckte jag inte var så där jätt bra men aja man får önska henne lycka till:)

Här är lite bilder från bowlingen


glass från Benn&Jerry's

Lindberg och pingu

Karlsson,jag och Lindberg i "smurf format"

Karlsson med en "hip hop" keps

Karlsson bowlar

Lindberg Bowlar

Jag bowlar (heh)

"Hot snacks" super gott 


14/3-09

hej!
Idag så ska jag vara med två  kompisar båda heter olivia (hah).Vi ska kankse iväg och bowla eller nått vi har inte riktigt bestämt oss.Men om vi  spelar bowling så kommer dom inte ha en chans för jag är ju liksom bäst:P.Men jag kanske skriver lite senare om hur det gick.

Hejdå




olivia Lindberg<3



Olivia karlsson<3


saknar!



Emelie det är så tråkigt utan dig
du måste värkligen bli frisk snart.
Men krya på dig och gör så gott du kan<333


RSS 2.0