Höstlov<33

             Jag är borta nu på höst lovet så tror inte jag kommer hinna skriva innan måndag(mycket att göra:). Men ni får ha ett undrebart fortsatt höstlov, så hörs vi:P

    
This is me:)

Helgen:)!

Hejsan allihopa!

Fredag:
idag har jag varit i skolan som vanligt, sen när jag kom hem så slappa jag bara som man brukar göra på fredagar:P. Sen på kvällen tittar man såklart på Idol Lars och Alice var bäst som vanligt och jag tyckte det var rätt att Yazmina åkte för hon var inte lika bra som dom andra sen var min  kväll inte så intresant efter det.

Lördag: idag så har jag inte gjort ett .... faktiskt eller jo jag var en liten stund med en kompis mitt på dagen sen har jag bara "degat" framför TV. 

Bäst i kväll
http://www.tv4.se/1.283438?videoId

Söndag: jag har varit med en kompis som heter Emma idag vi hade jätte kul,vi har åkt linbana och massa andra saker
hehe:)



:D

HejHej!
just nu så har jag faktiskt ingenting att  bäretta om, men jag kan försöka. Jag skriver lite om eftermidagen för det hann jag inte i det förra inlägget:PMen jag har bara varit hos min kompis Olivia och typ inte gorde någonting faktiskt men vi snacka lite satt vid datan och titta lite TV.

♥Hejdå vi hörs snart!♥

GLÖM INTE ANDRA AVENYN 20:30!

Lite bilder


jag och Amanda:P


kim cajsa och jag håller  på och mublerar om (bilderna är lite suddiga men det får ni stå ut med)


Min lilla kanin Tussen<33


Olivia polarn:)


Bästa fotbollspelarna i världen


Håller med det går bra nu!<33


Nicki och Amanda<3


Cajsa och Olivia<33


skoldag:)

hejsan svejsan!
jag började min dag med att gå upp äta frukost...När jag kom till skolan så starta vi med SO vi skulle bara göra klart massa saker (Tråkigt). Sen hade vi engelsa i 10 min för  vi skule åka skridskor med klassen. När vi väl kom fram  så skulle jag visa upp mina kunskaper på isen. Det gick såder faktiskt om jag ska vara helt ärlig, vi fick köra boll övningar på isen det var grymt svårt. Sen kom vi tillbaka till skolan så hade vi NO prov och sen var faktiskt den dagen slut.

Men ha det så bra så hörs vi 
Bay Bay!♥  


bild tagen: Sommar 08


10/10

Hej!
idag har jag haft en helt vanlig dag, MEN i min skola har vi fredags mästarna. Då möter 7och 6 varandra i någon sport:) idag hade vi skogs brännboll det går ut på attman spelar brännboll i skogen helt änkelt. Vi delar upp i fyra lag så gorde vi två planer. Min halva av klassen vi vann i våran klass:P.Men resten av dagen så har jag gort massa saker T.E.X Spanska,Matte,So och ikväll ska jag sova hos en kompis till mig:)



Glöm inte Portigal Sverige ikväll (fotboll)
tjingeling så länge♥♥


this day

jag har inte haft tid till att skriva. Men jag hinner inte nu heller för jag ska till min kompis men jag kan förkorta min dag lite snabbbt. Jag har spelat fotboll på idrotten och jag var bäst som vanligt:P. Jag var på genrepet av lilla melodifestivalen det var grymt roligt fast det var i lördags:)(H)

 
SWEET!♥♥


RSS 2.0