väldigt sööt!!<3


Det är mina bollar och jag vill inte släppa dom:P<33


Fredag!!<3

Hejsan Svejsan:)
idag har det varit en bra dag för att den var inte så lång(skoldagen).Vi fick också börja 5min senare, det är inte varje dag inte:P. Men dagen började med att bussen var väldigt försenad(7min) sen när jag kom till skolan så plugga jag lite på läxan haha. Sedan så hade vi matte det gick väldigt bra idag faktiskt:). Idrotten idag var juh bara bäst vi spela basket mot en annan ID klass, vi förlorade typ fast dom var faktiskt 1år äldre. Sisst men inte minst så hade vi spanska as roligt. Sen åkte vi buss hem. Det är juh Idol ikväll och det  vill man väll inte missa fast jag kan inte vara uppe så där jätte sent för jag har match imorgon, sammling klockan 07:00 någonstans en bit här ifrån:(

Hejdå så länge!<33


hallå,hallå:)

♣Hej!!♣
Geografi provet jag pratade  om blev uppskjutet till idag, jag vet inte riktigt hur det gick men det känns helt OK:P
Sen så hade vi idrott (Beep)asso det var jätte jobbigt jag höll på att dö. Om  Engelskan och SO finns det inte så mycket att berätta om så jag hoppar direkt till dagens slut. Jag vet inte varför men av någon anlednning så  segade jag mig rätt ordentligt vad skåpet så jag höll på att missa bussen. Men när jag kom till busshåll platsen så stod alla mina kompisar där så bussen var försenad som tur var(haha),först kom en buss men jag väntade på resten för dom kan inte ta den bussen. När vi gått på nästa buss så fick jag ingen plats som vanligt men efter att ha tjatat på en ut av mina kompisar att flytta in så hoppa han in ett snepp:).Sen när jag kom hem så började jag plugga på min läxa och ja där är jag än så länge.

hare bäst så hörs vi snart!!!
föresten, Andra Avenyn klockan 20:30
GLÖM INTE!!


Tjenixen!!

HejHej!
förlåt att jag inte har skrivit på länge men datan gick sönder:(
men idag så har jag faktiskt inte gjort något specielt bara varit i skolan och hade Geografi prov(alla rätt:P) jag pluggade i 3½ timmar igår. Imorgon så har jag NO prov, så den här eftermidagen har jag ägnat åt att plugga in nästa prov och varit  med en kompis en liten stund. Egentligen så har jag träning ikväll men den blev inställd pga vädret, min egen åsikt är att jag tycker det är lite klent. Har man kläder för väderså ska man nog kunna spela lite fotboll.

Hejdå!
See you♥



Skolan,Hundar,Fotboll

♥HEJ!
Idag har jag varit i skolan som vanligt:P och vi spelade vollyboll på idrotten, det var as kul fast själv var man juh dålig men mitt lag var bäst. Sen har vi bara haft svenska,matte och spanska. En ganska kort dag en så länge men nu måste jag klä om för jag har fotbolls match snart.

Tingeling så hörs vi snart
Hejdå!



den här söta hunden var jag och min familj hundvakt åt i går:)♥


Min vecka:)

HEJSAN!♥

Jag vill börja med att berätta om min underbara vecka i småland med min kompis Olivia. Först när vi kom ner så Drack vi te (klockan 22:00:) sen så gick vi och lade oss. På morgonen så steg vi upp med ett glatt humör och började kratta löv, för första gången var det faktiskt kul:P.´Sen vdagen efter det så var vi på världens första ikea i Älmhult det var as kul vi fick jätte mycket GRATIS godis för de fyllde 50år, en tallrik med spagetti och köttfärsäs kosta 50öre. Sen har vi varit på ett äventyrs bad i halmstad och i Växsjö och shoppat. Vi gorde så mycke mer roliga saker att jag inte orkrar berätta:).

♣Hejdå!♣


RSS 2.0